Print this page
Tuesday, 13 August 2013 14:32

KESK BASIN DUYURUSU Featured

Written by 
Rate this item
(0 votes)
Bilindiği üzere kamu emekçileri ile hükümet arasında 2014-2015 kapsayan toplu sözleşme sürecinde tam bir fiyasko yaşanmıştır.
Toplu sözleşme takvimine göre Hakem Kurulu süreci hariç 21 Ağustos’a kadar sürmesi planlanan görüşmeler AKP Hükümeti ve Memur Sen’in kapalı kapılar ardında yaptığı pazarlıklar sonucu arife günü ‘tam mutabakatla’ sonuçlanmıştır.
Kamu emekçilerinden, emeklilerden ve toplu sözleşmenin tarafı olan KESK ve Kamu Sen’den kaçırılarak kapalı kapılar ardında yapılan bu mutabakat neler getiriyor ya da götürüyor?
AKP-Memur Sen ‘mutabakatına’ toplu sözleşme’ denilebilir mi? Bu mutabakat meşru mudur?
Kamu emekçilerinin haklarını kendi pazarlıklarına alet edenlere karşı KESK önümüzdeki dönem nasıl bir yol haritası izlemeyi planlıyor?
Tüm bu soruların ve sizlerin sorularının yanıtlarını vermek üzere; aşağıda belirtilen tarih, yer ve saate basın toplantısı yapacağız.
Katılımınızı bekler, iyi çalışmalar dileriz.
 
BASIN TOPLANTISI:
Tarih: 14 Ağustos 2013 Çarşamba- (YARIN)
Saat: 10.00
Yer: Mülkiyeliler Birliği-  Konur Sokak No: 1 Kızılay 
 
Read 19974 times
Kültür Sanat Sen

Latest from Kültür Sanat Sen